ZOMER HEERLIJCKHEID

VALKENVLUCHT

ROOFVOGEL

SHOW
Valkenvlucht verzorgt hun vogels met veel liefde en beschouwt het als een voorrecht om met deze vogels te kunnen en mogen werken. De passie en liefde voor de vogels draagt bij aan de kwaliteit van de demonstraties.
Rob en Petra Poliste zijn sinds 2005 begonnen met het houden van roofvogels en uilen. Zij verzorgen de vogels met veel liefde en beschouwen het als een voorrecht om met deze vogels te kunnen en mogen werken.
Op dit moment zijn ze in het trotse bezit van 19 vogels waaronder; valken, buizerds,uilen een Falkland caracara, Zwarte Gier, Havik en een Amerikaanse zeearend. De vogels vliegen los tijdens de demonstratie. Vooraf worden de vogels voorgesteld en enkele vogels landen bij het publiek op de handschoen, er kan een valk een loer gedraaid worden en nog veel meer. Een show voor jong en oud!
Na afloop van de demonstratie kun je eventueel met een uil of roofvogel op de handschoen en hier mag uiteraard een foto van gemaakt worden.

De demonstraties met de roofvogels vinden plaats op vrijdag 12 t/m zondag 14 juli tijdens de openingstijden van de fair.

BEZOEK

ZOMER HEERLIJCKHEID

Kasteel Warmelo
Borculoseweg
Diepenheim

OPENINGSTIJDEN

vr. 14 juli
van 10:00 tot 18:00 uur

za. 15 juli
van 10:00 tot 18:00 uur

zo. 16 juli
van 10:00 tot 18:00 uur

ENTREE

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 11,50

aan de kassa
€ 13,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 5,-

COMBI-TICKETS

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 17,-

aan de kassa
€ 18,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 10,00

PARKEREN

Gratis

honden zijn welkom (mits aangelijnd)
m.u.v. bezoek aan de tuinen
en de zandsculpturen